Til Daglig Eftertanke

Til Daglig Eftertanke, TDE, er en bog, der udgives af Anonyme Alkoholikere. Bogen indeholder citater fra AA's litteratur og kommentarer. Bogen er opdelt med en side for hver dag i året og benyttes til daglig refleksion. Bogen kan købes i Anonyme Alkoholikeres webbutik, men Anonyme Alkoholikere har også oprettet en gratis e-mail service.

23. MAJ
ÅNDELIG SUNDHED

Når den åndelige sygdom er overvundet, retter vi os mentalt og fysisk.
ANONYME ALKOHOLIKERE. KAP. 5

Det er meget svært for mig at affinde mig med min åndelige sygdom på grund af min store stolthed, der er camoufleret som materiel succes og høj intelligens. Intelligens er ikke uforenelig med ydmyghed, hvis jeg sætter ydmyghed først. At søge prestige og rigdom er det højeste mål for mange i den moderne verden. At være mondæn og give det udseende af, at jeg er bedre, end jeg i virkeligheden er, er en åndelig sygdom.
    At erkende og indrømme mine svagheder er begyndelsen til en god åndelig sundhedstilstand. Det er et tegn på åndelig sundhed, at jeg hver dag er i stand til at bede Gud om at oplyse mig og lade mig se, hvad der er Hans vilje, og om, at jeg må have styrke til at efterleve den. Min åndelige sundhed er fortrinlig, når jeg gør mig klart, at jo bedre jeg får det, desto mere går det op for mig, hvor megen hjælp jeg behøver fra andre.

Få Til Daglig Eftertanke på mail hver dag

Din tilmelding er blevet sendt. Du vil modtage en e-mail med et link du skal klikke på og bekræfte din tilmelding. Du vil ikke modtage TDE før du har bekræftet din tilmelding. BEMÆRK e-mail fra lister havner ofte i spam mappen, kontroller også for e-mail i din spam mappe.
Der opstod en fejl i forbindelse med at sende. Prøv igen senere.
Din afmelding er blevet sendt. Du vil modtage en email som bekræftelse på at du er afmeldt og vil ikke modtage flere emails fra Til Daglig Eftertanke. Tak for at du har brugt Til Daglig Eftertanke.
Der opstod en fejl i forbindelse med at sende. Prøv igen senere.