Til Daglig Eftertanke

Til Daglig Eftertanke, TDE, er en bog, der udgives af Anonyme Alkoholikere. Bogen indeholder citater fra AA's litteratur og kommentarer. Bogen er opdelt med en side for hver dag i året og benyttes til daglig refleksion. Bogen kan købes i Anonyme Alkoholikeres webbutik, men Anonyme Alkoholikere har også oprettet en gratis e-mail service.

24. MAJ
LYKKELIGE, GLADE OG FRIE

Vi er sikre på, at Gud ønsker, at vi skal være lykkelige, glade og frie. Vi kan ikke tilslutte os den tro, at livet er en jammerdal, selv om det engang netop var sådan for mange af os. Men det står klart, at vi selv skabte vor elendighed. Det var ikke Gud, der gjorde det. Undgå derfor at skabe elendighed med fuldt overlæg, men hvis der melder sig problemer, så udnyt dem med godt humør som en mulighed for at demonstrere Hans almagt.
ANONYME ALKOHOLIKERE. KAP. 9

I årevis troede jeg på en straffende Gud og gav ham skylden for min elendighed. Jeg har lært, at jeg må nedlægge selvets våben for at kunne gøre brug af AA-programmets redskaber. Jeg kæmper ikke med programmet, eftersom det er en gave, og jeg har aldrig kæmpet, når jeg modtog en gave. Hvis jeg sommetider bliver ved med at kæmpe, er det fordi jeg stadigvæk hænger fast ved mine gamle ideer, og ... resultaterne er lig nul.

Få Til Daglig Eftertanke på mail hver dag

Din tilmelding er blevet sendt. Du vil modtage en e-mail med et link du skal klikke på og bekræfte din tilmelding. Du vil ikke modtage TDE før du har bekræftet din tilmelding. BEMÆRK e-mail fra lister havner ofte i spam mappen, kontroller også for e-mail i din spam mappe.
Der opstod en fejl i forbindelse med at sende. Prøv igen senere.
Din afmelding er blevet sendt. Du vil modtage en email som bekræftelse på at du er afmeldt og vil ikke modtage flere emails fra Til Daglig Eftertanke. Tak for at du har brugt Til Daglig Eftertanke.
Der opstod en fejl i forbindelse med at sende. Prøv igen senere.