Telefon og E-mail Udvalget

Telefon og E-mail Udvalget (TEU) varetager opgaven med at få AA’s vagttelefon og e-mailvagt til at fungere alle årets dage døgnet rundt, så den lidende alkoholiker altid finde og få hjælp

Formålet med TEU

  • sikre en fungerende telefon- og e-mailvagt
  • Telefonvagten er åben fra 8 – 24 alle dage
  • E-mailvagten er døgnåben – tilstræber at besvare inden 24 timer
  • modtage og besvare henvendelser til udvalget
  • udpege vagtkoordinatorer og assistent

TEU downloads

Medlemmer af TEU

Hver region vælger en repræsentant til telefon og e-mailvagtudvalget. Disse har alle stemmeret og følger AA’s rotationsprincipper. Der afholdes alm. møder og erfaringsudvekslingsmøder.

Funktioner uden stemmeret og fastlagt rotation

Funktioner
Telefonvagt koordinator
E-mailvagt koordinator
Assistent

Deltag i servicearbejdet

Du kan melde dig til at besvare telefoner eller emails. Eller blive kontaktperson for AA’s telefon- og emailvagt. En kontaktperson ringes op af telefonvagterne. Kontaktpersonen ringer til en alkoholiker, der har bedt om hjælp, og tilbyder en snak og/eller at følges med vedkommende til et AA-møde.

Telefonvagt

Du kan melde dig som telefonvagt. Du vil blive oplært af en erfaren telefonvagt, og du vil typisk have 1 vagt hver anden uge i 3-4 timer.

Telefonvagterne har en håndbog til rådighed, som jævnligt bliver opdateret, og som indeholder relevante oplysninger, så du kan besvare forespørgsler og efterkomme de ønsker om hjælp, der måtte komme på din vagt.

Tilmelding Telefonvagt

Emailvagt

En vagt går fra mandag morgen til fredag morgen og fra fredag morgen til mandag morgen. Du bliver oplært af en erfaren e-mailvagt, og der er altid en bag-vagt. Al korrespondance deles med alle vagter.

Tilmelding E-mailvagt

Kontaktperson

Du kan melde dig som kontaktperson og blive kontaktet, når en lidende alkoholiker i dit område henvender sig til telefonvagten eller e-mailvagten for at få hjælp til at blive ædru eller til at forblive ædru.

Tilmelding Kontaktperson

Kontakt AA's Telefon-og E-mailvagt

Kontaktes vedrørende telefonvagten
Kontaktes vedrørende E-mailvagten
Kontaktes vedrørende kontaktperson
Kontaktes vedrørende telefonvagtsponsor
Tak for din besked. Den er blevet sendt.
Der var en fejl i forbindelse med afsendelse. Prøv igen senere.
Om service i AA
Strukturhåndbogen
Servicehåndbogen